Air Wolf Sóinhalátor

  • 2,550Ft
  • Air Wolf
  • soinh_001
  • KészletenAir Wolf Sóinhalátor


Kivétel nélkül mindannyian megtapasztaltuk már a megfázás, nátha, köhögés, orrdugulás, hörghurut és az allergia vagy az asztma tüneteit, melyek az életünket a leggyakrabban megkeserítő betegségek.Napjainkban számtalan gyógymód áll a rendelkezésünkre ezek tüneteinek kezelésére. Szerencsénkre létezik egy természetes és tartós eredményt hozó megoldásunk a só, mely gyorsan enyhíti panaszainkat és jelentős szerepe van a megelőzésben is. 


A sóbarlangok a felső légutakra gyakorolt jótékony hatása már évszázadok óta ismert tény, amelyek klinikai tesztek és jól dokumentált orvosi szakvélemények is bizonyítanak. A barlangterápiák azért sikeresek, mert a lebegő parányi sókristályokat belélegezve kitisztítjuk és nyugtatjuk, regeneráljuk a légzőszerveket. Az inhalátorba a ma ismert leghíresebb gyógybarlangjaiból származó sókristályokat töltöttünk, amelyek jelentősen javíthatják a légúti betegségben szenvedők állapotát, és így a mindennapok életminőségét.


Az AIR WOLF Sóinhalátor gyakorlatilag egy mobil sóbarlang, melynek használatával mindenki bárhol- bármikor hozzájuthat a sókristály terápiához és annak előnyeihez. Az inhalátor a szezonális megbetegedések kiegészítő terápiájaként hatékony segítséget nyújthat a tünetek kezelésében és rendszeres használat esetén a betegség kialakulásának megelőzésében is, így szervezetünk a fertőzések elleni immunitása is megnövekedhet.

 

Az inhalátor kiváló segítséget nyújt az allergiás vagy a megfázás tüneteinek kezelésében. Az eszközbe töltött hatóanyag (SÓ) segít a letapadt nyák és váladékok kíméletes feloldásában. 

Az AIR WOLF Sóinhalátor használata:

Az eszközt szájba kell venni és a csutorán keresztül belélegezni a levegőt, majd orron keresztül kifújni. A légzést normál intenzitással, erőlködés nélkül végezzük.

Az inhalátort akut esetben naponta összesen 20-30 percet ajánlatos használni, napi 3-4 részletre elosztva, alkalmanként 8-10 percig.


Hasznos tanács! Igyon pár korty vizet a termék használata előtt. Ez segít hidratálni az alsó légutakat és lehetővé teszi, hogy a sókristályok mélyre hatolva fejtsék ki gyógyhatásukat. Az optimális hatás kifejtése érdekében használja a terméket legalább 30 napon át megszakítás nélkül.


Megelőzésként napi 10-15 perc használatot javaslunk.  A tisztulási folyamat beindulásakor a régi lerakódások köhögéssel, orrfolyással távoznak a szervezetből. A sókristályok a belégzés után a légutak nyálkahártyáját intenzív tisztító munkára serkentik, így segítik a természetes öntisztító folyamatok beindulását. A só a baktériumok és vírusok elpusztításában is részt vesz, sőt a legújabb vizsgálatok szerint közreműködik az immunrendszer működésének kiegyensúlyozásában is.

 

Hatékony segítség a következő betegségek kezelésénél:

·         nátha

·         orrdugulás

·         köhögés

·         légúti allergia

·         asztma

·         hörghurut


 

Az AIR WOLF Sóinhalátor hatóanyaga:

 

Nátrium-klorid (NaCl) tartalom: 97,0 %

Kalcium-szulfát (CaSO4) tartalom: 0,35 %

Kalcium-klorid (CaCl2) tartalom: 0,2 %

Magnézium-klorid (MgCl2) tartalom: 0,1 %

Vas (Fe) tartalom: 0,002 %


Írjon véleményt!

Vélemény írásához kérem jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Tagek: sóinhalátor