Az Air Wolf-ról

Az Air Wolf Hungary Kft.

2001. év közepén kezdte meg működését 5G Team Kft. néven, egy 1993. óta jól működő magánvállalkozásból. A szolnoki 5G TEAM Kft létrehozta az AIR WOLFŸ LÉGI FARKAS elnevezésű LÉGTISZTÍTÓ berendezést. 2002-ben továbbfejlesztette a légtisztítócsaládot és kifejlesztette a sóinhalátor (szárazinhalációs eszköz) termékcsaládot. 2006 óta Air Wolf Hungary Kft. néven gyártjuk termékeinket.

Fő profilunk

Magas színvonalú és minőségű készülékek gyártása, forgalmazása, melyek a légtisztítás, légfertőtlenítés, allergia, asztma elleni küzdelem, szagmentesítés területén kimagasló eredménnyel alkalmazhatóak.

Célunk

A légtisztítás területén a magas színvonalnak, igényeknek és követelményeknek megfelelni és az eddig már kifejlesztett terméklista további bővítése fejlesztése.

Nagy hangsúlyt fektetünk az ismeretterjesztésre, prevencióra.

Kiállításokon folyamatos megjelenésünkkel, kiadványainkkal, szóróanyagainkkal igyekszünk a köztudatba rögzíteni, hogy van egy olyan termék, mely maximálisan megfelel napjaink egészségügyi elvárásainak. Célunk, hogy emblémánk szinte mindenki számára egyet jelentsen a tiszta, egészséges levegővel.

Mottónk

Ajándékozzon önmagának és másoknak
egészséges, tiszta légteret.