Air Wolf VÍRUS elleni csomag ECO légtisztító FEHÉR 70 m3/h UV-(ultraibolya) 12 V. + Active Clean (250ML) oldat + 001 Szűrő

  • 30,270Ft
  • 31,970Ft
  • Air Wolf
  • ecow_infl_70
  • KészletenAir Wolf ECO légtisztítás felsőfokon!

Vírus és Influenza elleni csomag! Előzze meg a vírusos megbetegedést, védje egészségét és életterét!

Az Active Clean" Ster " oldat kiváló levegőfertőtlenítő, baktérium- és vírus inaktiváló tulajdonsága 36-70 % vagy nyugalmi állapotú helyiségben akár 97-98 % is lehet.


Csomag tartalma:

-  Air Wolf ECO légtisztító

-  1db Active Clean "Ster" oldat 250 ml

+ 1db szűrőzsák (a készülékben találhatón felül)


A motor teljesítménye 70 m3/óra teljesítményű, amely 45-70 m2 alapterületű helyiségek kiváló légtisztítására alkalmas.

Az Air Wolf Economy légtisztító a gazdaságosság jegyében született innováció, amelyet azoknak a felhasználóknak alkottunk, akiknek éppen olyan fontos az energia-, és környezettudatosság, mint cégünk számára. Legújabb termékünk megtervezésénél ezen értékeket egy modern, szemrevaló formában kívántuk megvalósítani, amely gazdaságos üzemeltetést tesz lehetővé, ezáltal is hozzájárulva környezetünk védelméhez.

A mai világ ökológiai terhelése az iparosodás következtében egyre nagyobb, így cégünk elsődleges célja a fenntarthatóság és a tiszta levegő biztosítása hosszú távon, elérhető áron, mindenkinek. Légtisztítónk üzembe helyezése után azonnal hatékonyan veszi fel a harcot a levegőben terjengő (vírusokkal, baktériumokkal, allergizáló anyagokkal, atkákkal és kellemetlen szagokkal szemben). Hatása egy pillanat alatt érezhető.

 A minimalista design azoknak készült, akik kedvelik a letisztult formák és modern megoldások ötvözetét. Anyagát tekintve ütésálló polisztirol újra hasznosítható műanyagból készül.  Elegáns megjelenésének és könnyű szerkezetének köszönhetően gyorsan a lakások díszévé válik, melyet bárhol elhelyezhet, ahol csak szeretne. Csendes működése révén pedig folyamatosan használható, anélkül, hogy zavaró tényező lenne környezetében.

Eco légtisztítóinkba beszerelésre került egy UV-fényforrás, ami a különleges, hangulatos világításon kívül a légfertőtlenítés további hatékonyságának növelésére szolgál. Segítségével hatékonyan tarthatja tisztán a légtisztítót és ez által környezetét is, ugyanis az UV teljesen elpusztítja a levegőben keringő mikroorganizmusokat.   

Az Air Wolf Eco légtisztító egy 70 négyzetméteres lakás, szoba, iroda tisztántartására alkalmas. Ha nagyobb a tisztítandó terület 80 négyzetméternél, akkor mindenképpen tanácsoljuk több légtisztító elhelyezését a lakásban a minél jobb hatásfok érdekében. Olykor ez sokkal hatékonyabb megoldást jelent, mint egy nagy teljesítményű készüléket elhelyezni.

A maximálisan tiszta levegő elérésért javasoljuk az általunk gyártott adalékanyagok használatát a levegőtisztító mellé. Ezekkel minden vízben oldódó „hatóanyagot” (Pulmonológia, Aromaterápia, Sósvizes keverék) a légtérbe tud juttatni, így biztosítva az egyes légúti megbetegedések tüneteinek csökkenését, illetve prevenciós megoldásként, ezeknek a megelőzését. 

Az Euro szűrőn illetve a vízen keresztül szűrt, tisztított levegő csodálatos élményét biztosítja a készülék. Hatékonyan csökkenti az allergiás, asztmás és egyéb légúti megbetegedések kellemetlen tüneteit. Szűr, fertőtlenít, illatosít!

Csatlakozzon Ön is számos elégedett ügyfelünkhez! Vásároljon Air Wolf ECO légtisztítót!

Mottónk: Ajándékozzon önmagának és másoknak egészséges tiszta légteret!

 

Termékleírás:

  • 12V-os belső ventilátor (adapter a csomagolásban)
  • Otthoni használatra javasolt
  • Mosható, cserélhető szűrőbetéttel
  • Ajánlott helyiségméret: 45-70 m2
  • Javasolt használati időtartam: 24 óra

 

Használati utasítást tekintse meg itt: AIR WOLF ECO HASZNÁLATI UTASÍTÁS

 

Szabadalmi okirat=>

 

Írjon véleményt!

Vélemény írásához kérem jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Tagek: Air Wolf influenza elleni csomag